zondag 8 november 2015

Betoverend modieus de winter in met Becksöndergaard

Söndergaard en Beck

Wat doe je als je een beste vriendin hebt en jullie samen een intense passie delen voor fashion? Juist! je voegt jullie achternamen samen als modemerk en veroveren de (mode)wereld, zij aan zij! De twee Deense vriendinnen Anna Söndergaard en Lis Beck deden precies dat. In 2003 waagden zij de sprong en richtte ze samen het mooie merk 'Becksöndergaar' op.

Anna en Lis hadden de visie om accessoires in de Scandinavische eenvoud neer te zetten, maar wel rijk aan kleuren. En dat is ze helemaal gelukt! Becksöndergaard creëert stijlvolle accessoires met een speelse twist. Kenmerkend voor hun identiteit zijn hun prachtige kleuren palette, de unieke handgetekende prints, zachte contouren en handgemaakte designs van de huid van een paling (ja, dat lees je goed, paling).

Becksöndergaard staat bekend om haar unieke collectie sjaals. De stijlvolle sjaals van hoge kwaliteit, gemaakt van luxe stoffen als zijde, wol en kasjmier hebben prachtige kleuren en unieke handgetekende prints en vormen. Naast shawls heeft Becksöndergaard ook tassen en andere accessoires in de collectie. De stoffen tassen hebben prachtige leren details, zijn niet alleen maar fashionable maar ook functioneel en perfect om mee te nemen naar de ijsbaan of tijdens een uitgebreide shop sessie.
 
 
De nieuwe collectie van Becksöndergaard is ook dit najaar weer heerlijk opvallend. Becksöndergaard heeft alles in huis voor een perfecte on-the-go look. Voor het echte winterse weer zijn er dikkere sjaals gemaakt van zacht wol. En hoewel het weer nu heerlijk zacht is voor de tijd van het jaar, de kou komt eraan! Een zachte maar warme sjaal mag dan uiteraard niet ontbreken in je garderobe.

Hoe te dragen?

Til je stoere biker jacket met jeans naar een hoger niveau met de wollen 'Alaska' sjaal; een heerlijk warme roze, taupe en grijze sjaal om verliefd op te worden. Maak je outfit compleet met een bijpassende Becksöndergaard tas en jouw stijlvolle look voor de herfst en winter van 2015 is af! Hieronder tref je een aantal eyecatchers uit de Becksöndergaard collectie, te shoppen in de VE Lifestyle webshop.





_______________________________________________________________________
VE Lifestyle | Scandinavische fashion & accessoires | outdoor | zakelijk | trendy | stijlvol | info@velifestyle.nl

Bezoek de webshop op www.velifestyle.nl