maandag 25 januari 2016

Ga je mee naar de ScandinaviëBeurs?

De ScandinaviëBeurs staat weer voor de deur! Op 13 en 14 februari is het dan weer zover. Voor VE Lifestyle een geweldige start van het event seizoen, want oh wat is het hier altijd fijn! Dit jaar zijn wij dus wederom van de partij (als exposant) en jij kan er ook bij zijn! Wat je moet doen om 2 kaarten te winnen? Lees het op Facebook…

De Emigratiebeurs
Met meer dan 1 miljoen vacatures in het buitenland, ruim 11.000 bezoekers en 150 exposanten, is de EmigratieBeurs hét trefpunt voor de emigratiebranche. Gezocht worden: vaklieden uit bouw en transport, ingenieurs, medische specialisten, verzorgend personeel, IT’ers, ondernemers en veel meer. Neem je CV of business plan mee, volg de vele presentaties, oriënteer, informeer en doe zaken!

Met drie vertrekhallen is deze beurs ‘een wereld aan kansen’. De Europese vertrekhal met emigratie deskundigen en diverse makelaars uit Duitsland, België, Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal en Oostenrijk. De Overzeese vertrekhal met bestemmingen als het Caribisch gebied, Canada, USA, Afrika, Australië en Nieuw Zeeland. In de Scandinavische hal: meer dan 120 gemeentes, bedrijven en instellingen uit Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland op zoek naar personeel en ondernemers.

De ScandinaviëBeurs
De ScandinaviëBeurs is een onderdeel van de EmigratieBeurs. Ben je op zoek naar rust, ruimte en een natuurlijkere omgeving om je kinderen te laten opgroeien? Dan is de ScandinaviëBeurs de ideale plek om je te oriënteren en te laten informeren! De laatste jaren is het aantal exposanten naar Scandinavië toegenomen. De rust, ruimte, natuur, een met Nederland vergelijkbaar sociaal klimaat en een groeiende economie kunnen als motivatie gelden.

Ook als je niet overweegt om te gaan emigreren is deze beurs een fijne plek om te bezoeken. Gewoon om alvast in de vakantiesfeer te komen of om letterlijk en figuurlijk Scandinavië te ‘proeven’. VE Lifestyle is hier aanwezig met de mooiste Scandinavische kledingmerken zoals Ilse Jacobsen, mbyM, Kronstadt en RAINS.


Zie ik je daar?Bron: www.emigratiebeurs.nl

_________________________________________________________________________________________________
VE Lifestyle | Scandinavische fashion & accessoires | outdoor | zakelijk | trendy | stijlvol | info@velifestyle.nl

Bezoek de webshop op www.velifestyle.nl