maandag 5 september 2016

RAINS breidt uit met eigen kinderlijn SWAYS

RAINS
De regenkleding van RAINS is erg populair. Het Deense merk, dat zich kenmerkt door de minimalistische en verfijnde ontwerpen, heeft zich in een paar jaar opgewerkt als een van de toonaangevende merken op het gebied van regenkleding.
Oprichters Daniel Brix Hesselager, Philip Lotko Wormslev en Kenneth Davids zetten RAINS in 2012 op. In 3 jaar tijd is het merk explosief gegroeid en inmiddels is RAINS verkrijgbaar in meer dan 1.000 multi brand stores wereldwijd! Ze zijn ook bezig met het realiseren van drie winkels in Tokyo, Shanghai en New York. Dat is natuurlijk al geweldig nieuws, maar hier houdt het niet op! Want naast uitbreiding met eigen winkels komt RAINS ook met een eigen kinderlijn: SWAYS.


SWAYS
SWAYS is regenkleding voor kids tot 12 jaar. SWAYS is bedoeld voor avontuurlijke jonge kids met een actieve outdoor lifestyle. SWAYS is er voor kids die speels en nieuwsgierig hun eigen weg bepalen in de wereld. Deze lifestyle stelt hoge eisen aan regenkleding voor de jongste generatie van nu.

SWAYS brengt een waterdichte collectie bestaande uit regenkleding, tassen en accessoires, gebaseerd op een eigentijdse interpretatie van de traditionele rubberen regenjas. De uitgebreide collectie is een compleet lifestyle concept geschikt voor zijn jonge, nieuwsgierige doelgroep.

RAINS en SWAYS, afkomstig uit Denemarken, volgen geen seizoenen, trends of tijd; SWAYS creëert originele producten ontworpen vanuit een spontane kijk op het leven. Van het idee tot het uiteindelijke ontwerp, elk onderdeel van het productieproces moet voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van regenkleding.
De stoere jassen van SWAYS zijn té leuk om alleen tijdens de regen te dragen,  door het heerlijke lichte materiaal kan je het ook heerlijk als 'tussenjasje' te dragen! 

Shop jouw SWAYS kleding hier!